زن و مردی جوان ، در اتاق پذیرایی که کاغذ دیواری آن به رنگ آبی آسمانی بود ، دل داده و قلوه گرفته بودند.مرد خوش قیافه ، جلو دختر جوان زانو زده دختر و پسربود و قسم می خورد:ــ بدون شما عزیزم ، نمی توانم زندگی کنم!
قسم می خورم که این عین حقیقت است!و همچنانکه به سنگینی نفس می زد ، ادامه داد:ــ از لحظه ای که شما را دیدم ، آرامشم از دست رفت! عزیزم حرف بزنید … عزیزم … آره یا نه ؟زن جوان ، دهان کوچک خود را باز کرد تا جواب دهد اما درست در همین لحظه ، در اتاق اندکی باز شد و برادرش از لای در گفت: ــ لی لی ، لطفاً یک دقیقه بیا بیرون!...لی لی از در بیرون رفت و پرسید:ــ کاری داشتی ؟!ــ عزیزم ، ببخش که موی دماغتان شدم ولی … من برادرت هستم و وظیفه ی مقدس برادری حکم میکند به تو هشدار بدهم … مواظب این یارو باش! احتیاط کن … مواظب حرف زدنت باش … لازم نیست با او از هر دری حرف بزنی.
ــ او دارد به من پیشنهاد ازدواج می کند!ــ من کاری به پیشنهادش ندارم … این تو هستی که باید تصمیم بگیری ، نه من … حتی اگر در نظر داری با او ازدواج کنی ، باز مواظب حرف زدنت باش … من این حضرت را خوب میشناسم … از آن پست فطرتهای دهر است! کافیست حرفی بهش بزنی تا فوری گزارش بدهد …ــ متشکرم ماکس! … خوب شد گفتی … من که نمی شناختمش!زن جوان به اتاق پذیرایی بازگشت. پاسخ او به پیشنهاد مرد جوان « بله » بود. ساعتی کنار هم نشستند ، بوسه ها رد و بدل کردند ، همدیگر را در آغوش گرفتند و قسمها خوردند اما … اما زن جوان ، احتیاط خود را از دست نداد: جز از عشق و عاشقی ، سخنی بر زبان نیاورد
به گزارش ایسنا، تازهترین نقاشیهای این هنرمند با استقبال قابل توجهی از سوی مخاطبان مواجه شد و در سه روز نخست آن، 9 اثر از مجموع 15 نقاشی روی دیوار گالری «گلستان» به فروش رسید. نسیم ادبی، گلی امامی، رامین صدیقی، همایون نصیری، بیتا وکیلی، سمیرا علیخانزاده و ... از هنرمندانی بودند که از این نمایشگاه دیدن کردند.
قدیری در نمایشگاهش 15 تابلوی نقاشی آبستره را که چند لت هستند بهنمایش گذاشته است. تلاقی فضای شاعرانه همراه با ضربه قلمهای اکسپرسیو در این آثار خودنمایی میکند. هنرمند در تازهترین آثارش که بعد از پنج سال بهنمایش درآمده، فضای بیشتری را به رنگ سفید اختصاص داده که این، نوعی حس رهایی و آزادی را به مخاطب القا میکند. در برخی از آثار این نمایشگاه، در کنار پالت گزیدهتری که رنگهای آبی و سبز را دربر میگیرد، ورق طلا نیز به چشم میخورد. فرمهای پیچدار قدیری که در چند نمایشگاه در انتزاعیهایش به تصویر درآمده در این نمایشگاه نیز با حال و هوای متفاوتی مانند امضایی برای هنرمند روی بوم آمده است.
لیلی گلستان - مدیر گالری «گلستان» - درباره نقاشیهای قدیری گفت: برای نخستینبار که آثار گلناز قدیری را دیدم، متوجه شدم که این هنرمند نو پا، با وجود طبعی لطیف و شاعرانه، دستی قوی و محکم در ضربهی قلم دارد. از قرابت این دو خصیصه خوشم آمد و تصمیم گرفتم که از آن پس، پیگیر کارهایش، مشوق و منتقدش باشم.
او با اشاره به اینکه در حیطهی کارش کمتر دیده است هنرمندی را که این همه محکم و لطیف کار کند، اظهار کرد: او این کار را خوب بلد است. گلناز خوب میخواند و خوب میبیند. کنجکاو است و بهدنبال دانستن بیشتر. همین امر باعث پیشرفتش شده است. اینبار کارهایش را بیش از همیشه دوست دارم. رنگهایش از سیاهی درآمدهاند و به سوی روشنی میروند.
این نخستینبار است که گلناز قدیری کانسپت چند لت بودن را برای تمام آثار یک نمایشگاه انتخاب کرده است.
این هنرمند در اینباره گفت: چند وقتی است با این مفهوم بسیار درگیرم که همهی ما به شکلی زندگی میکنیم که گویی هر کدام چندبار قبلا زندگی کردهایم. مثلا در شاخههای مختلف کار میکنیم، چند تکه هستیم و این موضوع من را درگیر کرده بود و جایی متوجه شدم فرم تابلوی چند لت میتواند نوعی بیان این چند تکه بودن و چند دوره بودن ما باشد.
او با بیان اینکه در نقاشی انتزاعی بیشتر از نقاش مخاطب مهم است، اظهار کرد: در این آثار، سعی در بیرون ریختن حس دورنیام داشتم که نوعی رهایی و آزادی در آن دیده میشود. به نظر خودم، فضای کارهایم از یک چارچوبی خارج شده و یک رهایی عجیبی در آن وجود دارد. البته این تغییری است که در دو سه سال گذشته در وجود من هم اتفاق افتاده است. عنوان «ادراک» هم از همین حس سرچشمه گرفته است. در نمایشگاه جدید من نوعی رهایی وجود دارد که منتهی به شناخت است برای اینکه بخواهی به درک از چیزی برسی باید از خیلی قید و بندها آزاد شوی. اولینبار است که من برای نمایشگاهم اسم میگذارم، اما اینبار آنقدر این حس قوی بود که فکر کردم یک سر این کلاف را خودم بهدست مخاطب بسپارم.
او دربارهی الهام از طبیعت در آثار آبستره بهعنوان یک خاستگاه نیز بیان کرد: من همیشه به طبیعت توجه داشتهام و گاه کارهایم را به سمت طبیعت هل دادم، اما کارهایی را میبینیم که از روی عمد نمیخواستم به سوی طبیعت سوق دهم، ولی ناخودآگاه به سمت طبیعت رفتهاند. با این حال، هیچوقت نخواستهام جهتگیری خاصی در کارهایم وجود داشته باشد، اما این اشاره را همیشه در آثارم داشتهام. بین نمایشگاه قبلی و این نمایشگاه، یک دوره کاری دارم که نقاشیهایم از حال و هوای آبستره خارج شدند و بسیار به طبیعت نزدیک شده بودند، اما جذابیت کار آبستره من را دوباره چنان به خود جلب کرد که کارهایم به آبستره محض تبدیل شدند.
قدیری متولد 1358 و تحصیلاتش کارشناسی نقاشی است. نمایشگاه حاضر هفتمین نمایشگاه انفرادی او محسوب میشود. او در 33 نمایشگاه گروهی از جمله هفت نگاه، بینال جهان اسلام، اولین اکسپو تهران، 100 اثر 100 هنرمند و... حضور داشته است.
نمایشگاه «اِدراک» تا پنجم اسفندماه در گالری «گلستان» واقع در خیابان دروس، کوچه کماسایی، شماره 34 ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند هر روز از ساعت 16 تا 20 از این آثار دیدن کنند.
به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش در مهمترین دیدار هفته جاری فوتبال آلمان بروسیا دورتموند رده دومی درحالی میزبان بایرن مونیخ صدرنشین بود که یک برد خانگی میتوانست اختلاف پنج امتیازی این دو را به دو برساند. اما در نهایت دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند تا رکورد شکستناپذیری باواریاییها از ابتدای سال جدید میلادی تا امروز دست نخورده بماند.
بعد از پایان این مسابقه توماس توخل گفت:" یک نیمه بسیار بسیار خوب به نمایش گذاشتیم مخصوصا سی دقیقه ابتداییاش که فوقالعاده بود. من از اینکه تیمم را در این مسابقه رهبری میکردم، واقعا لذت بردم. اگر یک گل زده بودیم و پیش افتاده بودیم، خیلی وضعیت فرق میکرد. اما از آنچه تیمم ارائه دارد خیلی راضیام. مدیریت کردن چنین فشاری از سوی بایرن در فرمی که الان هست هنر میخواهد.
فوتبالی که بایرن عرضه میکند در بالاترین سطح ممکن است. خیلی مهم بود که ما در خط دفاعی عالی عمل کنیم. با این وجود هیچگاه نظم و برنامه را از دست ندادیم و مقهور حریف نشدیم. چه بسا در نیمه نخست در تصرف توپ و میدان یک سر و گردن بالاتر هم بودیم. در مواردی خستگی و بیدقتی هم از شاگردانم دیده شد اما خودمان را نباختیم و اعتماد بنفسمان را از دست ندادیم.
تردیدی ندارم که ما بی توجه به فاصلهای که بین ما و بایرن است به راهمان ادامه خواهیم داد. آنچه باید در نظر گرفته شود این است که همواره باید بهترین عملکردمان را ارائه کنیم و بهترین نتایج را بگیریم. مایلم هرقدر توان امتیاز گیری داریم، امتیاز جمع کنیم. حالا نوبت تاتنهام است و سپس ماینس.
در ضمن چنانچه ما امروز بایرن را میبردیم باز هم دو امتیاز کمتر داشتیم و از نظر تفاضل گل هم در شرایط بدتری قرار داریم که آن هم لازم بود جبران شود. بنابراین باید این ولع و اشتیاقی که امروز در میدان به نمایش گذاشتیم حفاظت کنیم. نتیجه مساوی 0-0 که امروز به دست آمد نباید ناامیدمان کند."
سلامت نیوز: واقعیت تلخ است. در جامعه ما کمتر زوجی راه خوشبختی را درست یاد گرفته. خیلی عجیب است؟ باور کنید نیست. نه این که هیچ زوج خوشبختی وجود ندارد؛چرا اتفاقا کم هم نیستند، اگرچه خیلی زیاد هم نیستند؛ ولی اجازه بدهید در تعریف خوشبختی هم به توافق برسیم. همه زوج هایی که زیر یک سقف زندگی می کنند و صدای دعواهای شان را تا به حال هیچ همسایه ای نشنیده، لزوما خوشبخت نیستند. نه تنها خوشبخت نیستند که حتی ممکن است طلاق گرفته باشند. عجیب است؟ باور کنید نیست. طلاق، از نظر مشاوران خانواده، فقط با امضا کردن یک برگه اتفاق نمی افتد. خیلی زوج ها سال هاست طلاق گرفته اند و کنار هم دارند زندگی می کنند. شاید شما هم فقط اگر کمی چشم های تان را باز کنید و گول لبخندهای زورکی آدم ها به یکدیگر را نخورید، متوجه حضور این زوج های «طلاق عاطفی» گرفته، می شوید.
تعداد زوج هایی که خوشبخت هستند، به این معنا که از زندگی باهم لذت می برند، در آغوش هم به آرامش می رسند، از کنارهم بودن راضی اند و آینده را در ذهن شان با هم ترسیم می کنند، واقعا چقدر است؟ هیچ کس نمی تواند آمار بگیرد. نه اما به هرحال، تعدادی از زوج ها خوب و خوش و خرم زندگی می کنند و در مجموع خوشبختند.
سوال این است: چه کسی به آن ها یاد داده چطور خوشبخت باشند؟ فقط قضا و قدر بوده یا کسی رمز خوشبختی را به آن ها آموخته؟ یا خودشان توانسته اند کیمیای سعادت در زندگی مشترک را کشف کنند؟ موفقیت در زندگی مشترک، مثل موفقیت در هر زمینه دیگری، کمی نیاز به شانس دارد اما بسیار بسیار بسیار بیشتر، به آگاهی و اراده آدم ها بستگی دارد. موفقیت را هیچ جا به آدم ها آموزش نمی دهند اما اصولی که با آن می شود به موفقیت رسید را چرا.
در زمینه ازدواج هم اصولی هست که باید مردان و زنان یاد بگیرند تا بتوانند به خوبی در کنار هم زندگی کنند؛ اصولی که گاهی پدر و مادرهای آگاه، آن ها را به فرزندان شان می آموزند، گاهی آدم ها با مطالعه و تجربه های خودشان یاد می گیرند و البته در بسیاری از موارد آدم ها یاد نمی گیرند و گاهی تا آخر عمر عذاب می کشند؛ اصولی که یکی از مهم ترین آن ها «کنترل» است.
● اصلی که مردان باید رعایت کنند؛ کنترل
کنترل، در وجوه دیگر رابطه زناشویی هم صادق است. مثلا در موضوع مواجهه با جنس مخالف. آیا مرد ایده آل، مردی است که هیچ گونه مواجهه ای با جنس مخالف در محیط کار یا در کوچه و خیابان و... نداشته باشد؟ معلوم است که نه. ایده آل، مردی است که مواجهه با جنس مخالف دارد اما به صورت کنترل شده؛ مردی که می تواند احساسات و عواطفش را کنترل و مدیریت کند و مثلا در عین همکاری، ارتباطش با همکاران جنس مخالف، جنبه غیراخلاقی پیدا نکند.
روان شناسان می گویند، وقتی یک مرد در عین حال که احساسات جنسی قوی دارد، قدرت کنترل آن را هم داشته باشد، همسرش می تواند از بند موانع و عوامل بازدارنده ای که در مسیر احساسات درونی اش قرار دارند خلاص شود و به این ترتیب سطوح بالاتری از رضایت را تجربه کند. آثار کنترل مرد روی احساسات جنسی اش فقط محدود به تختخواب نیست. یک مرد «با کنترل»، باعث افزایش حس اطمینان و اعتماد همسرش می شود و کدام مرد است که نداند چنین اطمینانی تا چه حد می تواند زندگی مشترک را دلپذیر کند؟
همان طور که عدم اطمینان، زندگی را به جهنم تبدیل می کند.رضایت بیشتر زن، طبیعتا رضایت بیشتر مرد را به دنبال می آورد زیرا مردان، ذاتا و ناخودآگاه به دنبال این هستند که همسرشان را راضی کنند. مردی که احساس می کند می تواند همسرش را به سطح بالایی از رضایت برساند، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کند و درنتیجه لذت بیشتری را هم تجربه می کند.
● اصلی که زنان باید رعایت کنند؛ تحسین
گفتیم که مردان ذاتا به دنبال رضایت زنانند. همه ما از تحسین خوش مان می آید. درست. ولی این جا صحبت از یک تمایل ناخودآگاه در مردان است که تاثیر مستقیم روی موفقیت زندگی مشترک دارد. مردان، حتی «منجمد» ترین شان، آن ها که سال به سال هم قربان صدقه همسرشان نمی روند، در حالت طبیعی (و نه مثلا در وضعیت جنگی) در همه وجوه زندگی مشترک، می خواهند رضایت همسرشان را جلب کنند.
ممکن است این حرف را هیچ وقت به زبان نیاورند؛ ممکن است حتی از روش خودشان که برای زنان روش مطلوبی نیست سعی کنند؛ ممکن است گاهی حتی این تمایل ذاتی را فراموش کنند ولی به هرحال، آنچه خوشحال شان می کند، رضایت همسرشان است. آن ها وقتی احساس می کنند به نیازهای همسرشان به بهترین نحو پاسخ داده اند، اعتماد به نفس و انگیزه بیشتری برای ابراز محبت و تلاش بیشتر برای رضایت همسرشان پیدا می کنند.
درست برعکس، وقتی مردان احساس کنند که با وجود همه تلاش ها، نمی توانند همسرشان را خوشحال کنند، وقتی احساس بی کفایتی کنند، وقتی مدام در معرض انتقادات همسرشان باشند بدون آن که بابت همه تلاش هایی که می کنند تحسین شوند، افسرده می شوند؛ بی انگیزه می شوند و در نتیجه، وضعیت از آنچه هست بدتر و بدتر می شود. مردان به رغم ظاهر خشن شان، خیلی هم تی تیش مامانی هستند. پس، بدترین اشتباه یک زن می تواند این باشد که همسرش را زیر کوهی از انتقادات خفه کند.مردها پس از چنین موقعیتی، خیلی سخت به وضعیت عادی بر می گردند.
شاید ظاهرا اتفاقی نیفتد ولی مردان در ناخودآگاه شان اعتماد به نفس شان را از دست می دهند و این ناامیدی و بی انگیزگی باعث فاصله بیشتر آن ها با همسرشان می شود. دقت کنید که هدف خانم محترم دقیقا برعکس بوده، او می خواسته به مرد بگوید که چقدر ناراحت است و چقدر می خواهد از همسرش تلاش بیشتری ببیند! در چنین وضعیت ناامید کننده ای، یکی از مکانیسم های دفاعی مردان، پناه بردن به فردی دیگر و تسکین دادن و پیدا کردن اعتماد به نفس مجدد در ارتباطی جدید است. چیزی که وضع را باز هم بدتر و بدتر می کند... منبع: مجله سیب سبز
وی پس از پیروزی انقلاب، درعین ادامه کار در سازمان آب کرمان، به عضویتِ مجموعهٔ «سپاه افتخاری»، که به وسیلهٔ پدرِ شهید قاضی تأسیس شده بود، درآمد.[۱۲] سلیمانی بیان میکند که به محض بازگشت از مهاباد به ریاست پادگان قدس سپاه در کرمان منصوب میشود. با حمله عراق به ایران، سلیمانی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش میدهد و به جبهههای جنوب اعزام میکند و کمی بعد، خود در رأس یک گروهان به سوسنگرد اعزام میشود تا جلوی پیشروی عراق در جبههٔ مالکیه را بگیرد. سلیمانی در بیشتر عملیات عمدهٔ نظامی دوران جنگ با عراق شرکت کرد. قاسم سلیمانی
با پایان یافتن جنگ در ۱۳۶۷، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشرار و قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت میشدند. قاسم سلیمانی تا هنگام انتصاب به فرماندهی سپاه قدس، این سمت را عهده دار بود.[۱۲] قاسم سلیمانی یکی از امضا کنندگان نامه تهدیدآمیز فرماندهان سپاه در جریان وقایع ۱۸ تیر ۱۳۷۸ به محمد خاتمی رئیس جمهوری وقت ایران بود.[۱۳] انتصاب به فرماندهی نیروی قدس
قاسم سلیمانی در سال ۱۳۷۶، همزمان با اوجگیری طالبان در افغانستان، به فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.[۱۲] انتصاب سلیمانی به فرماندهی سپاه قدس همزمان با قدرت گرفتن طالبان یک پیشآمد محض نبود. او از این رو انتخاب شد که بومیِ یک منطقه کوهستانی به نام رابر در کرمان بود و با نظام سیاسی جوامع قبیلهای به طور کلی و با جامعه افغانستان به ویژه آشنایی نزدیک داشت. او با تجربهای که از جنگ داخلی کردستان داشت نیز گزینهٔ مناسبی بود، چون بنا بود در افغانستانِ عصر طالبان که درگیر جنگهای داخلی بود وارد عمل شود. از همه مهمتر اینکه سلیمانی در هشت سال جنگ با عراق و نیز مبارزه با باندهای مواد مخدر در مناطق مرزی ایران و افغانستان تا پیش از انتصابش به فرماندهی سپاه قدس تجربهٔ بیمانندی اندوخته بود.[۱۲]
مئیر داگان رئیس سابق موساد میگوید «او با هر گوشه از نظام رابطه دارد. او کسی است که من به آن میگویم باهوش از نظر سیاسی.»
سفیران ایالات متحده در کشورهای دیگر و سازمانها و نهادهای بینالمللی اینطور منصوب میشوند که رئیسجمهوری آنان را به سنا پیشنهاد میکند و بعد سنا باید به آنان رای اعتماد دهد.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، "آزیتا راجی" مدیر اقتصادی ایرانیتبار، سفیر آمریکا در سوئد شد.
سنای آمریکا سرانجام روز جمعه پس از حدود 500 روز صلاحیت آزیتا راجی، بانکدار سابق ایرانی، را که یک سال پیش از سوی باراک اوباما، به عنوان سفیر ایالات متحده در سوئد معرفی شده بود، تأیید کرد.
به نوشته سایت آمریکایی رادیو فردا، باراک اوباما آبان سال ۹۳، خانم راجی و پنج نامزد دیگر را به عنوان سفیر و نماینده در سفارتخانههای ایالات متحده و نهادهای بین المللی به سنا معرفی کرده بود ولی به دلیل مخالفت سناتور تد کروز، از نامزدهای جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری، روند تأیید آنها متوقف شده بود. سناتور کروز سرانجام روز جمعه از مخالفت خود دست کشید.
تد کروز پیش از این گفته بود به شرطی از مخالفت دست میکشد که دولت آمریکا جلوی تصویب توافق هستهای ایران را در شورای امنیت سازمان ملل بگیرد؛ درخواستی که دولت باراک اوباما به آن توجهی نکرد.
این سناتور محافظهکار سپس شرطش را تغییر داد به نامگذاری خیابان جلوی سفارت چین به نام لیو ژیابو، کنشگر حقوقبشری زندانی در چین؛ و طرحی هم با همین منظور در سنا پیشنهاد داد که آن هم روز جمعه و پیش از رای اعتماد به آزیتا راجی تصویب شد.
با این انتصاب، آزیتا راجی به عنوان نخستین سفیر ایرانیتبار ایالات متحده شناخته میشود.
بی بی سی درباره راجی نوشته است: او که کودکیاش را در ایران گذرانده است و در پی انقلاب ۱۳۵۷ همراه خانوادهاش از ایران رفت، از ۱۷ سالگی در آمریکا بوده است و در حوزه اقتصادی، تجربه مدیریت دارد؛ از جمله در چند بانک و موسسه مالی.
سفیران ایالات متحده در کشورهای دیگر و سازمانها و نهادهای بین المللی اینطور منصوب میشوند که رئیسجمهوری آنان را به سنا پیشنهاد میکند و بعد سنا باید به آنان رای اعتماد دهد.
روز جمعه در سنا علاوه بر این که تکلیف سفیر آمریکا در سوئد معلوم شد، سام هاینز هم پس از ۸۶۹ روز، بالاخره به عنوان سفیر آمریکا در نروژ رای اعتماد گرفت.
با این حال، به گزارش رسانههای آمریکایی، کاخ سفید ضمن استقبال از رای اعتماد سنا به این دو سفیر گفته است که باراک اوباما طرح تد کروز برای نامگذاری خیابان جلوی سفارت چین را وتو خواهد کرد.
آزیتا راجی در سمت خود در سفارت آمریکا در سوئد جانشین مارک برژینسکی فرزند زبیگنیو برژینسکی مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا میشود.
وی در سال ۲۰۱۲ از فعالان کمپین انتخاباتی باراک اوباما برای رقابتهای ریاست جمهوری بود و توانست صدها هزار دلار کمک مالی برای این کمپین جمعآوری کند. به گفته کاخ سفید، وی در سال ۲۰۰۸ نیز در کمیته ملی دموکراتها فعال بود.
راجی، نخستین سفیر زن آمریکا در سوئد است و همچنین نخستین آمریکایی ایرانیتباری است که سفیر ایالات متحده میشود.
وی هم اکنون همراه همسرش در شمال کالیفرنیا زندگی میکند، و پنج فرزند و شش نوه دارد.
دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم موفق به ساخت و تجاریسازی کفش تاشوی زیپی شد.ختر
به گزارش سرویس کشکول جام نیـوز، مژگان بقائی، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد در دو رشته علوم تربیتی، برنامهریزی آموزشی و فیزیولوژی ورزشی از دانشگاه آزاد اسلامی محلات است و هماکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و دانشگاه صنعتی قم تدریس میکند.
بقائی در مورد کفش تاشوی زیپی میگوید: «این کفش از قسمت رویه تا میشود و قسمت کفی کفش در قسمت بیرونی قرار میگیرد. دور تا دور این کفش زیپی تعبیه شده است و زیپ در قسمت خارجی کار قرار میگیرد. جنس رویه این کفش از جنس نانو و آنتیباکتریال، یعنی ضد بو و ضد قارچ است و نم و رطوبت را به خود نمیگیرد».
به گفته وی، این کفش مناسب برای افراد ورزشکار است که کفش مخصوص ورزش مدارس و سالنهای بدنسازی و دیگر رشتههای ورزشی داخل سالن به صورت عمومی کاربرد دارد. این کفش کیف مخصوصی دارد که بعد از اتمام کار کفش تا شده را درون آن قرار میدهند تا از نظر بهداشتی کار تائید میشود.
وی میافزاید: «از مزایای این طرح ابداعی جدید مخصوصا در صنعت تولید کفش کتانی کمحجم بودن نمونه است. همچنین این طرح قابلیت شستوشو دارد».
ویژگی درمانی
به گفته بقائی، این کفش به دلیل انعطافی که دارد، قابلیت گذاشتن قطعه لاانگشتی را دارد و در نتیجه میتواند برای افرادی که انحراف غضروفی شست پا دارند، مناسب باشد. همچنین به دلیل همین انعطافپذیری و پد مناسبی که میتوان درون آن کار گذاشت، افرادی که خار پاشنه پا دارند، میتوانند از این کفش استفاده کنند.
ایده اصلی
بقائی میگوید: «نخستین بار ایده ساخت چنین کفشی در مساجد به ذهنم آمد. زمانی که به مساجد میرفتم، میدیدم که افراد مجبورند کفشهای خود را دربیاورند و در پلاستیک بگذارند و این امر اصلا خوشایند نبود زیرا احساس میکردم که کفشها آلوده هستند و گاهی بو میدهند. اما کفش تاشوی زیپی به دلیل رویه نانوئی که دارد، گرد و غبار و آلودگی را به خود نمیگیرد و چون کفی آن هم داخل قرار گرفته است، به هیچ عنوان در هنگام جمع کردن کفش، دست آلوده نمیشود».
ویژگیها و کاربردها
به گفته بقائی، تمامی مواد و قطعات مورد نیاز برای ساخت این کفش در داخل کشور وجود دارد و در نتیجه به آسانی میتوان این کفش را تولید انبوه کرد.
بقائی میگوید: «در طرحهای آینده قصد داریم که بند را از این کفش حذف کنیم و جورابی عرقگیر از جنس نانو در طرح اسپرت دوخته به کفش تعبیه کرد تا بعد از اتمام کار همزمان کفش و جوراب را شستوشو کرد. با این کار بوی بد پا را به داخل کفش منتقل نخواهیم کرد و دیگر نیازی به بستن بند نیز وجود نخواهد داشت. این طرح قرار است بعد از عید تولید شود».
وی میافزاید: «جنس این کفش کتانی از یک ماده منعطف است که تا شش ماه هم اگر بسته بماند، آثار مخربی روی کفش برجا نخواهد ماند».
به گفته وی، این کفش مورد استفاده برای دانشآموزان است تا به راحتی بتوانند کفش مورد نیاز زنگ ورزش را با خود حمل کنند. همچنین دانشجویان و موسسات داخلی نیز میتوانند از این کفشها استفاده کنند.
این طرح در مدلها و رنگهای مختلف آماده تولید و عرضه است و قیمت این کفش 50 هزار تومان تعیین شده است. منبع:آنا
راى دادن يا راى ندادن اجبارى به هيچكدام نيست، هيچ عقل سليمى هم نميپذيرد كه با انتخاب ليست بهتر، مملكت در چهار سال آينده گلستان ميشود، با اين همه واضح است كه لازمه توسعه سياسى، مشاركت سياسى است و نزديك به چهار دهه تجربه انتخاباتى، نشان داده كه قهر كردن با صندوق رأى هيچ گاه نتيجه مثبت نداشته و فقط افراط را جايگزين اعتدال كرده است. ختم كلام اينكه دوستان، انتخابات پيش رو در تعيين سرنوشت ما نقش بسزايى دارد، تيره يا روشنى فرداى ما نتيجه انتخاب امروز ماست و در حقيقت عدم مشاركت، رأى ندادن و تشويق به تحريم انتخابات مساويست با تقديم اركان مهم كشور به نااهلان. حال تصميم با شماست. منبع:خبرآنلاین